2.3 Start

2011.05.19. 21:49

A kolléganőm megsúgja végül, ki a szerencsés alkatú idegen. Nos, Bence vadonatúj kollégáink egyike, akivel ugyan közvetlen munkakapcsolatom nincs, viszont részéről zavarba ejtő tekintet van. Ahányszor csak összefutunk. (Miért néz így? Nincs összenőve a szemöldököm és a szemfogaim mérete is normál.) Néhány nap múltán a büfében beszélgetést is kezdeményez. Az érdeklődése nyilvánvaló, és fokozódik az egymásba botlásaink számával. Dóri kolléganőm persze rögtön helyzetelemzésbe fog, mi több, kéretlen jóslataitól sem kímél. Hiába szajkózom, hogy kapcsolatban élek és eszem ágában sincs beleugrani egy kétes kimenetelű viszonyba, szerinte rosszul közelítem meg a dolgokat. Hat éve van férjnél, és volt már egy vagy több éjszakás kalandja. (Igaz, a múltkor majdnem megbukott, amikor az aktuális hancúrra online szexshopban vásárolt Leo Lili szettjét, pechjére a férje vette át a futártól.) Szerinte, ezek a kalandok színt visznek a házas életébe is, ami egyébként unalmas szürkeségbe fulladna.

Kedvelem Dórit, és nem ítélkezem, ez is egyfajta megközelítés.

Tény, hogy az élet Ákossal momentán nem valami szivárványos. Ami tetéződik az egyelőre ki nem mondott, de tisztán érzékelhető döntésével, miszerint kész feláldozni a kapcsolatunkat a karrierje oltárán. Én viszont szeretnék korrekt maradni, annak ellenére, hogy pontosan érzem: a vezérhangya elstartolt.

A bejegyzés trackback címe:

https://chrissie.blog.hu/api/trackback/id/tr432917898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mbraun 2011.05.21. 10:54:44

Inkabb te tedd lapatra a lovagot mint forditva. A kulfoldi munka egyenlo a szakitassal....
süti beállítások módosítása