10.3 Pakolás

2012.01.04. 12:34

A teljes agyhalált ellensúlyozandó legalább a testemet full kényeztetésben részesítem. Benevezek egy thai masszázsra, infraszaunára és egy kozmetikai kezelésre is. Egyszer élünk. A helyes kozmetikus lánytól begyűjtök néhány infót, amelyek alapvetően haszontalanok lennének, ám ebben az ingerszegény környezetben igazi bulvár hírnek bizonyulnak. Megtudom például, hogy járnak ide Anyáméknál fiatalabbak is, a korosztály szilveszterre lecserélődik, és iszonyatosan jó szilveszteri partik szoktak lenni. Ja, és a jóképű srác, akitől a fagyi kelyheket kapom, a tulaj fia és szingli.

A fejemen harminc kiló pakolás van, egyszóval az égvilágon semmit nem látok, viszont azt érzékelem, hogy egy újabb, és a hangjából ítélve nem nagyi korú csajszit vettek kezelésbe mellettem. A leányzó folyamatosan beszél, illetve inkább nyávog, ezért kezdem is sajnálni, hogy nem fogorvosi kezelésben részesülünk paralel. Folyamatosan a szívdöglesztő pasijáról dumál, akivel egy koncerten ismerkedtek meg, a pasi a csúcsok csúcsa, úgy imádja, mint még senkit és akár madarat is fogna a boldogságtól. Hát azt én is, ha befogná végre, de ez a nő, csak nyomja és nyomja az önelégült dumáját erről a szupermenről, engem meg egyre jobban feszít az ideg és az arcomon megkötött pakolás. Két perc múlva pedig az ölemben landol a pofám teljes lenyomata, ugyanis a kozmetikus tiltása ellenére felülök, a hallottak döbbenetes hatása okán. A pillanat tört része alatt szembesülök azzal, hogy ennek az agysebésznek a pasiját Daninak hívják és a leírása is teljesen illik az exemre.

A bejegyzés trackback címe:

https://chrissie.blog.hu/api/trackback/id/tr73518925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása