10.1 Boldog karácsony

2011.12.27. 10:40

Túléltem az első egyedül töltött karácsonyomat. Jó, nem tök egyedül ültem a fa alatt, mert szerencsére a szüleim velem voltak, de ez azért más volt, mint a megelőző két évben, amikor még együtt voltunk Danival. Több mint egy hónapja, hogy a viták és veszekedések állandósulása megtette a hatását. Hülyére idegesítettük egymást, ezért aztán hülyén is viselkedtünk. Nem részletezem, de végül csak megegyeztünk: a valamikor jól működő közös helyett a külön létet választottuk. Azóta nyalogatom a sebeimet és győzködöm magam, hogy ez így van jól, de azért nem vagyok heppi. És persze a szeretet ünnepe sem tett boldoggá. Sikerült is egy nagyjából ehetetlen karácsonyi menüt produkálnom. A főétel száraz volt, mint a sivatag, úgyhogy az Anyu által szállított süteménnyel kellett beérnünk.

És persze mindjárt itt az a rohadt szilveszter is, amihez momentán semmi kedvem. Tavaly egy házibulin voltunk Danival, ami tényleg jól sikerült. Annyira jól, hogy tánc közben egy rossz lépés és egyenesen Danira estem, méghozzá olyan eredményesen, hogy megrepedt a bordája.  

Hát az idei év utolsó napján tőlem aztán biztonságban lesz minden férfi, minden testrésze.

A bejegyzés trackback címe:

https://chrissie.blog.hu/api/trackback/id/tr693509703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása