7.6 Dupla vacsora

2011.10.14. 15:43

A terméketlen, ám meglehetősen költséges hétvégém után újabb zseniális ötletem van: megígérem magamnak, hogy találkozom velük még egyszer és eldöntöm azt, amit el kell döntenem. A lakás tiszta, főzni tudok, a repertoáromból kétféle ehető is, úgyhogy meghívom őket vacsorára. Nyugi, külön-külön.

Dénes az első. Virággal és egy üveg borral állít be, és persze felmondja a növényhatározó idevágó fejezetét, majd a cuvée készítés rejtelmeibe is beavat. Egyébként meg tök aranyos, jól sikerül az este, amikor haza indul még egy esetlen kis puszit is kapok.

Máténak bolognait főzök, és sem a húst, sem a tésztát nem hagyom ki belőle. Bár az utóbbi szükségtelennek bizonyul, mert, mint kiderül, csaknem kizárólag fehérjén él. Viszont a hiúságán is képes viccelődni, és betegre nevetem magam a társaságában. Azt, mondjuk, elég nehezen érti meg, hogy az éjszakát a saját ágyában kell töltenie, de végül felfogja. Ja, és ő is hozott egy üveg bort, bár van egy olyan érzésem, hogy Mickey egeres óvszert is.

Szóval a vacsi sem jött be, mert még mindig nem tudom, mitévő legyek. Az egyik barátnőm szerint talán feküdjek le velük, akkor biztos sikerül eldöntenem, melyikük a nyerő.

Perverz egy ötlet, különösen olyantól, aki épp most rúgta ki a pasiját, mert az párhuzamosan látogatta az ő, és még két kolléganője ágyát.

A bejegyzés trackback címe:

https://chrissie.blog.hu/api/trackback/id/tr983303071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása